60 ZILE de testare GRATUITĂ pentru programe de măsurare OFFLINE vă permite

  • Realizarea de programe Online și offline și editarea acestora cu software-ul MCOSMOS-3CNC
  • Realizarea de programe Offline după modele 3D CAD cu MiCAT-Planner.

MiCAT Planner

Singura cale de a economisi timp cu rezultate garantate. Indiferent de sarcinile dvs. de măsurare, MiCAT Planner vă oferă o multitudine de beneficii, în procesul de realizare de programe de măsurare bazate pe modele CAD..

Mașina virtuală
Programul preia configurația MMC real, inclusiv toate magaziile, sondele și palpatori, atașate la mașină pentru a selecta cea mai bună configurație posibilă pe baza regulilor de măsurare personalizate.

Realizarea automată ale programelor de măsurare
Când un model CAD cu toate datele PMI este importat în program, toate caracteristicile necesare pentru a fi evaluate sunt afișate instantaneu.

Optimizarea ciclurilor de măsurare
Reducerea ciclurilor de măsurare prin MiCAT Planner, generează o traiectorie a sondării în funcție de ordinea listei de caracteristici și o optimizează în funcție de cea mai bună strategie, evitând schimbări sau mișcări redundante ale sondei.

Reduce drastic eforturile de programare pentru mașinile de măsurat in coordonate 3D CNC, generatorul automat de programe de măsurare economisește o forte mult timp și o mulțime de bani.

MiCAT Planner

MCOSMOS-3

Cel mai tare pachet pentru operarea Mașinilor de măsurat in coordonate 3D CNC

Organizează – Execută – Calculează – Reportează
Cu această versiune de ultimă generație de program de gestiune MMC dezvoltat și deținut de către Mitutoyo, aveți acces la următoarele programe avansate

PartManager
Centru de comandă a pachetului de programe MCOSMOS 

GEOPAK
Software de generare de programe de măsurare pentru elemente geometrice

CAT1000P
Utilizare de modele CAD pentru diverse sarcini de măsurare

CAT1000S
Comparare toleranțe modele 3D cu suprafețe de formă liberă

SCANPAK
Evaluare si procesare contururi  prin scanare tactilă

MCOSMOS-3

 

Solicitați versiunea completă pentru testare
60 de zile de testare gratuită  - Astăzi!

Programul inclus în această acțiune de testare gratuită îl puteți utiliza 60 de zile de la instalare.

Important: Programele de măsurare generate de această versiune de test ale MiCAT-Planner, necesită o opțiune de software MCOSMOS-Run pe MMC-ul pe care doriți să rulați programele generate. Această opțiune MCOSMOS-Run este inclusă în această versiune pentru testare, dar expiră la fel după 60 de zile. Pentru rularea programelor generate după expirarea termenului de 60 de zile cu această versiune demo pe MMC, este necesară achiziția opțiunii MCOSMOS-Run .

Solicitând acest software de generare de programe automată offline de 60 de zile GRATUIT, sunteți de acord că un reprezentant autorizat al Mitutoyo Romania să vă contacteze prin e-mail pentru a vă oferi o adresă URL de descărcare și un apel ulterior de asistență pentru configurarea software-ului, centrului de control, sondelor și a altor elemente necesare pentru a beneficia de funcționalitatea completă a programului Mitutoyo MiCAT Planner / MCOSMOS. Pentru acest lucru sunt necesare datele dvs. de contacte corecte, în special adresa de e-mail și numărul dvs. de telefon

Protecția datelor este o problemă de încredere - iar încrederea dvs. este importantă pentru noi. Mitutoyo Europe GmbH respectă confidențialitatea utilizarii datelor personale ale Dvs. Protecția, colectarea legală, prelucrarea și utilizarea datelor dvs. personale reprezintă o considerație importantă pentru noi. Pentru a vă simți în siguranță atunci când vizitați site-ul nostru web, respectăm cu strictețe reglementările legale atunci când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal și dorim să vă informăm despre colectarea și utilizarea datelor noastre. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate. Privacy Policy.

Următoarele termene si condiții ale Mitutoyo Europe Gmbh General Terms and Conditions of Licensing for the Use of Computer Programs (Software) (GTB) și  Special license conditions for the use of the software MiCAT of MITUTOYO Europe GmbH sunt valabile pentru această ofertă.

Cod Captcha 

*Prin completarea formularului de mai sus, consideram că ați citit si luat la cunoștință regulamentul Mitutoyo privind protecția datelor cu caracter personal.
 
 
 
Cerințe minime de sistem
Sistme de operare:
Windows 10 Pro 64-bit (version 1803 or higher)
 
 
Minim
Processor: Multi-core processor (2.0 GHz)
Memorie: 4GB of RAM
Grafică: NVIDIA Quadro orice tip min. 2GB memorie dedicată. (De examplu, NVIDIA Quadro P600 2GB GDDR5)
 
 
Recomandare
Procesor: Multi-core procesor (2.0 GHz or higher)
Memorie: 16GB of RAM
Grafică: NVIDIA Quadro orice tip de 5GB memorie dedicată sau mai mare. (De examplu, NVIDIA Quadro P2200 5GB GDDR5)

Descărcare detalii Micat Planner

Programe de măsurare – simple, rapide și de încredere.
Indiferent de sarcina de măsurare Micat Planner vă oferă o mulțime de beneficii pentru procesul de programare bazată pe modele CAD.

Descărcați broșura (717.05 KB)

Descărcare detalii Mitutoyo MCosmos

Mcosmos – pachetul de software de ultimă generație pentru operarea mașinilor de măsurat în coordonate 3D CNC.

Descărcați broșura(1,945.94 KB)

MeasurLink - gratuit pentru testare

Pentru a testa gratuit mai multe dintre software-le noastre variate, vedeți oferta noastră de Micat Planner și Mcosmos. Sperăm că v-am convins să le și încercați!

Aflați detalii